2018-06-21 04:49:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne akarjon gyorsan meggazdagodni

Napi horoszkóp június 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma önnek rendkívül fontos a család, a szerettei nyújtotta biztonság. Ma szívesen tartózkodik éppen ezért otthonában, most innét szeretné energiát visszanyerni, ugyanis szakmai és magánélete összeütközésbe került. Olyan lépésekre szánta el magát, ami családjának nem tetszését hívta elő és most szeretné az egyensúlyt visszaállítani.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma mindenféle alkotó munkára nyitott, kimagasló önben ma a kreativitás, még akkor is, ha csak otthona csinosításáról van szó. Befektetésekhez is igen kedvező a mai nap, főleg ha nem nagyobb összeg kezeléséről van szó.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sajnos felületességének köszönhetően instabil nap ez a mai az anyagiakra nézve. Ne akarjon gyorsan meggazdagodni, az ilyen jellegű ígéreteknek mindig csalódás a vége. Egészségere is káros lehet a szétforgácsoltsága...


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tekintettel arra, hogy ma tárgyilagossága nem áll a helyzet magaslatán, ez a nap most nem alkalmas a világos, egyértelmű párbeszédre. Érzelmei és hangulata szinte minden percben változnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai nap kellemesen érdekesnek tűnik, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik. Nem lesz sok hangulata önfegyelmet gyakorolni, de hát persze az is fontos, hogy néhanapján elengedje magát... Élénk és izgatott a mai nap folyamán. Kerekedjen hát fel és csináljon valami újat és izgalmasat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belefutott a Plútó fényszögébe, ez kétes áldás, mert jó nap a feszült figyelmet igénylő munkák elvégzésére, vonzhatják a feladványok, mindenféle szellemi kihívások. Ami nem jó, hogy céltáblája lehet más emberek rossz megnyilvánulásainak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz ma fényszöget alkot Marssal és még az érzelmeket biztosító Hold is az ön jegyében tartózkodik. Mindenféle kapcsolatnak kedveznek a bolygóállások, ma őszinte és barátságos hangulatban van és ezt mások is viszonozni fogják. Nagyszerű alkalom arra, hogy kisebb társasági összejövetelt rendezzen otthon, de a legnagyobb sikerre a kétszemélyes helyzetekben számíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars fényszöget alkot Vénusszal, ez önt mindenképpen arra sarkallja, hogy a partnerével rendezze a kapcsolatát. Ez sikeres lesz, mert képes felnőtt módjára viselkedni és megőrzi egyéniségét anélkül, hogy alá-fölérendelt kapcsolatba kerülne.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold ma az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, fontossá válik ma önnek, hogy barátaival időt töltsön. A csapatmunkát őszintén szereti, ha a közösség célja felkeltette az érdeklődését. Ma olyan erős embereket tud magához vonzani, mint amilyen erős és bátor ön is.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma szívesen elbíbelődik nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal, jól tud koncentrálni, ami hatékonnyá teszi kutatómunkáját. Fordítsa befelé elméje fénycsóváját, minden mást zárjon ki, meglesz a haszna!ű


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Erőteljes érzelmi megnyilvánulásai teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatát. Élete olyan mély érzelmi színezetet kap, mint amilyenben már rég nem volt része!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ez most a pozitív érzések és az optimizmus időszaka, vállalja fel a lehetőségeket és merjen kezdeményezni, minden simán fog menni. Alkalmas pillanat nézetei és ötletei népszerűsítésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: